Özel Eğitim Yandal Toplantısı Gerçekleştirildi

Özel Eğitim Bölümü tarafından yürütülen ve Bartın Üniversitesi’nde çeşitli programlarda öğrenimine devam eden öğrencilere yönelik açılan Özel Eğitim Yandal Programı kapsamında 11.10.2023 Çarşamba günü saat 17.30’da program öğrencileri ve yeni kayıt yapan öğrencilerle tanışma ve paylaşım toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda yandal süreçleri hakkında program danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Tahir Mete ARTAR tarafından bilgilendirme yapılmasının ardından program öğrencilerinin görüş ve önerileri dinlenmiştir.