Oryantasyon Etkinliği (Arş. Gör. Dr. Tahir Mete ARTAR - Arş. Gör. Salih NAR)

Bölümümüzde göreve başlayan hocalarımız Arş. Gör. Dr. Tahir Mete ARTAR ve Arş. Gör. Salih NAR'a bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur NAZİK FAYIZ, anabilim dalı başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Özge ÇULHAOĞLU ve bölümümüz öğretim elemanı Arş. Gör. Mahir UĞURLU rehberliğinde 7-11 Ağustos 2023 tarihleri arasında oryantasyon etkinliği düzenlenmiştir.

Oryantasyon etkinliği kapsamında Rektörlük, Eğitim Fakültesi Dekanlığı, Bölüm Başkanlığı, Anabilim Dalı Başkanlığı, Kütüphane ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ziyaret edilmiş; Kutlubey ve Ağdacı yerleşkeleri gezilerek tanıtılmış, fakültenin, bölümün ve anabilim dalının yapısı, iş ve işlemlerin nasıl yürütüldüğü hakkında bilgi verilmiş; fakültede görev yapan idari personel ile tanışma gerçekleştirilmiştir.

Hocalarımızı tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.