ÖZEL EĞİTİM BÖLÜM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültesi Özel Bölümü ilk bölüm toplantısı 15.08.2023 Salı günü saat 11.00 'da 256 nolu Fakülte Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur NAZİK FAYIZ'ın başkanlığında, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Fatma ÜNAL ile önceki yıllarda bölüm başkanlığı görevini yürüten Sayın Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ'nin ve Bölüme bağlı görev yapmakta olan akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda yeni dönem hazırlıkları, bölüm ve program içi görev dağılımları, bölüm kalite süreçleri, fakültemiz misyon ve vizyonu, kurum akreditasyonu hakkında görüşülmüştür.
  • Oryantasyon Eğitimi (Arş. Gör. Bekir Serhat ZEREY)

• Özel Eğitim Öğretmenlerine Tübitak 4008 Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi Verildi

• Özel Eğitim Yandal Toplantısı Gerçekleştirildi

• Oryantasyon Etkinliği (Arş. Gör. Dr. Tahir Mete ARTAR - Arş. Gör. Salih NAR)

• ÖZEL EĞİTİM BÖLÜM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• BARÜ’nün özel gereksinimli bireylere yönelik projesini TÜBİTAK destekleyecek

• TÜBİTAK ÖĞRENCİ PROJELERİ (2209 A ve B) 2022/2 BAŞVURULARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

• Engelsiz Kariyer Etkinliği

• Türkiye'nin en kapsamlı "Engelsiz Yaşam Alanları"ndan biri kurulacak

• Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin hazırladığı proje, TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçti.