Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin hazırladığı proje, TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçti.

İlköğretimde Kaynaştırma dersi kapsamında Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinden Gözde HÜNER, Salih ALTUN ve Taner UYGAR IŞIK tarafından ve Öğr. Gör. Nihal ÖZDEMİR danışmanlığında hazırlanan "Değerimi Renklendiriyorum: Özel Gereksinimli Öğrencilere Değerler Eğitiminin Resim Boyama Tekniği ile Öğretilmesinin Öğrenmeye Etkisi" projesi TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçerek bölge sergisine davet edilmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretim elemanımızı tebrik ediyoruz.