Engelsiz Kariyer Etkinliği

Dünya Engelliler günü kapsamında Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ile Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde  Üniversitemiz öğrencilerinde engellik hakkında bilinç ve farkındalık geliştirmek; engelli öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini ve kariyer planlarını desteklemek  amacıyla, 03 Aralık 2020 Perşembe günü saat:14:00’de Zoom Meeting üzerinden online olarak Doç. Dr. Sinem Tarhan’ın katılımıyla 'Engelsiz Kariyer' etkinliği düzenlenecektir.

Katılım linki:

Meeting ID  : 913 5446 8107 Passcode: kariyer20