image/svg+xml

Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden ve Özel Eğitim Bölüm Başkanı Gülsün ŞAHAN Doçentlik Ünvanı Almaya Hak Kazandı

Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden ve Özel Eğitim Bölüm Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Gülsün ŞAHAN'a Üniversiteler Arası Kurul tarafından Doçentlik ünvanı verildi.

Kendisine akademik kariyerinde başarılar dileriz.
  • Oryantasyon Eğitimi (Arş. Gör. Bekir Serhat ZEREY)

• Özel Eğitim Öğretmenlerine Tübitak 4008 Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi Verildi

• Özel Eğitim Yandal Toplantısı Gerçekleştirildi

• Oryantasyon Etkinliği (Arş. Gör. Dr. Tahir Mete ARTAR - Arş. Gör. Salih NAR)

• ÖZEL EĞİTİM BÖLÜM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• BARÜ’nün özel gereksinimli bireylere yönelik projesini TÜBİTAK destekleyecek

• TÜBİTAK ÖĞRENCİ PROJELERİ (2209 A ve B) 2022/2 BAŞVURULARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

• Engelsiz Kariyer Etkinliği

• Türkiye'nin en kapsamlı "Engelsiz Yaşam Alanları"ndan biri kurulacak

• Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin hazırladığı proje, TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçti.