Birlikte Eğleniyoruz Birlikte Öğreniyoruz

2019 yılı teması “Birlikte Eğleniyoruz Birlikte Öğreniyoruz” olan “Engelliler Haftası”  etkinliği Bartın Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde ve Bartın Umut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin katılımı ile düzenlendi.

21 Mayıs 2019 Salı günü  düzenlenen bir törenle, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yazıcı , Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aslı Yazıcı ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tarhan tarafından üniversitemiz öğrencilerine  etkinliğe sağladıkları anlamlı katkılardan dolayı “Teşekkür Belgesi” verildi.